Publicerad: 1 juni 2017

B1. LEDA för smartare välfärd

Välkommen till Mittköping - en fiktiv kommun där hinder undanröjs och förutsättningar för digital utveckling och förändring skapas. Under seminariet får du både en inblick i LEDA-programmets arbete och i Mittköpings innehåll.

Medverkande: Joakim Jardenberg, Carly Evaeus, Maria Gill och Johanna Karlén från SKL tillsammans med företrädare från LEDA-kommunerna.

Presentation: LEDA för smartare väfärd (PDF, nytt fönster)

LEDA för smartare välfärd är ett förändringsledningsprogram vars syfte är att öka hastighet, nytta och kvalitet i införandet av digitala lösningar. LEDA har sedan september 2016 arbetat tillsammans med 20 deltagande kommuner inom spåren hälsa & omsorg och skola & lärande. LEDA har identifierat och arbetat med några nyckelområden som är viktiga för en kommun i digitaliseringsresan. Arbetet har bland annat lett till byggandet av Mittköping - en fiktiv kommun där modeller, processer, mallar, tips och rekommendationer baserade på de deltagande kommunernas erfarenhet och kompetens finns samlade. På seminariet får du ta del av LEDA-arbetet och ett Mittköping "under construction", där du har möjlighet att både få och bidra med tips när det gäller att skapa de bästa förutsättningar för digital utveckling.

Seminariet kommer att bestå av tre delar:

  • Hur har vi arbetat inom LEDA?
  • Mittköping: Var är vi nu?
  • Möt LEDA-kommunerna

Mer information om LEDA för smartare välfärd

Medverkande

Joakim Jardenberg, Carly Evaeus, Maria Gill och Johanna Karlén från SKL tillsammans med företrädare från LEDA-kommunerna.

Presentation

LEDA för smartare väfärd (PDF, nytt fönster)

Lokal

Salong 2, Saga

Tid

31 maj 11.00-11:45

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!