Publicerad: 2 juni 2017

Nästa år ses vi i Göteborg!

Nästa Offentliga Rummet äger rum i Göteborg. Det avslöjades när konferensen i Sundsvall avslutades. Boka datumen 23-25 maj 2018 redan nu!

Arrangörerna från nästa års värdstad Göteborg

Värdskapet för konferensen delas av Västra Götalandsregionen, Göteborgs Stad och de övriga 48 kommunerna i Västra Götaland genom den gemensamma organisationen VästKom. Samarbetet kring digitaliseringsfrågorna i Västra Götaland hör till det som kommer att visas upp på nästa års Offentliga Rummet.

- Att samverka och dela med sig är grunden för konferensen Offentliga Rummet och en av SKL:s uppgifter är att se till att det finns arenor där aktörer kan mötas, säger Åsa Zetterberg, sektionschef vid avdelningen för digitalisering inom SKL.

Offentliga Rummet i Sundsvall lockade rekordstort antal deltagare – 750 – och förhoppningen är att ännu fler kommer till Göteborg.

- Offentliga Rummet är en viktig mötesplats för alla oss som brinner för att vässa välfärden och det offentliga med digitalisering. Vi är många och det händer mycket! Det kommer vi att kunna lyfta fram i ännu högre grad nästa år, säger Åsa Zetterberg.

Arrangörerna från nästa års värdstad, Göteborg

Välkomna till Västra Götaland och Göteborg hälsar från vänster Thomas Jungbeck, Västkom, Niclas Bengtsson, Göteborgs Stad och Tore Johnsson, Västra Götalandsregionen. Till höger SKL:s projektledare Per-Erik Nyström.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!