Publicerad: 11 maj 2017

Med kommunikation som styrmedel

Pär Lager har en bred erfarenhet inom ledarskap, innovation, kommunikation och omvärldsbevakning. Pär var tidigare VD på Berghs School of Communication. Under hans tid som VD fick han skolan att bli internationellt erkänd och utnämnd två gånger till världens bästa kommunikationsskola. Han är en uppskattad föreläsare runtom i världen. Nästa stopp blir Offentliga Rummet i Sundsvall.

Pär Lager, föreläsare på Offentliga Rummet.

Pär Lager

Förutom VD för Bergs School of Communication i Stockholm, har Pär Lager en bred kunskap inom varierade yrkesområden då han de senaste fem åren innehaft rollen som VD för koncernen som äger Berghs. Han har även arbetat på Regeringskansliet, utrikesdepartementet och idag arbetar han som rådgivare och skribent i åtta olika styrelser.

På Offentliga Rummet kommer Pär Lager att dela med sig av trend- och framtidsspaning, men framförallt tala om vikten av ett öppet sinne och det kommunikativa ledarskapet. Han menar att god kommunikation är en grundläggande pusselbit i skapandet av starka och kreativa organisationer.

I dagens allt mer tuffa konkurrens har det aldrig varit viktigare att få ut den fulla potentialen ur alla medarbetare, säger Pär Lager.

Under Pär Lagers föreläsning får du som konferensdeltagare konkreta verktyg för att kunna kommunicera en gemensam bild till alla medarbetare som driver organisationen framåt i den digitala transformationen.

Pär Lager talar i stora biosalongen på Quality Hotel onsdag den 31 maj kl. 16.10.

Läs vidare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!